Disclaimer website Kind & Jeugd Bravis ziekenhuis

Hoewel aan alle pagina's van de website Kind & Jeugd van het Bravis ziekenhuis de grootst mogelijke zorg is besteed, bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie verouderd zijn of anderszins niet langer correct. Daarom kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Bravis ziekenhuis aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's van de website.

In het bijzonder vallen links naar derden buiten de controle van Bravis ziekenhuis, dat daarom voor de inhoud van de pagina's van derden nooit verantwoordelijk kan worden gehouden. Bravis ziekenhuis is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.

Bravis ziekenhuis bezit het auteursrecht op de informatie die via de website Kind & Jeugd van Bravis ziekenhuis wordt verstrekt. Dit geldt voor teksten, beeldmerken, logo's, tekeningen, schetsen en fotomateriaal. Het is derhalve niet toegestaan de informatie te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Bravis ziekenhuis. Het gebruik van het logo van Bravis ziekenhuis is alleen toegestaan na toestemming van Bravis ziekenhuis.

Voor vragen over de website verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.