Route & Contact

Eigen vervoer

U bereikt het Bravis ziekenhuis, locatie Bergen op Zoom, vanuit de richting:

Breda/Roosendaal
Ga de snelweg op richting Bergen op Zoom/Vlissingen (A58/E312). Neem afslag 28 Bergen op Zoom. Ga aan het einde van de afrit bij de verkeerslichten linksaf (Sterrelaan). Sla bij de volgende verkeerslichten meteen weer linksaf (Pasteurlaan). U rijdt zo richting P1 van het Bravis ziekenhuis (Boerhaaveplein). Wanneer P1 vol is kunt u de borden volgen richting P2.

Dordrecht / Moerdijkbrug
Ga over de Moerdijkbrug rechts en neem de afslag Roosendaal/Zierikzee (A17/A59). Vervolg de weg op de A58 richting Bergen op Zoom/Vlissingen. Neem afslag 28 Bergen op Zoom. Ga aan het einde van de afrit bij de verkeerslichten linksaf (Sterrelaan). Sla bij de volgende verkeerslichten meteen weer linksaf (Pasteurlaan). U rijdt zo richting P1 van het Bravis ziekenhuis (Boerhaaveplein). Wanneer P1 vol is kunt u de borden volgen richting P2.

Vlissingen
Ga de snelweg op richting Bergen op Zoom (A58). Neem afslag 28 Bergen op Zoom. Ga aan het einde van de afrit bij de verkeerslichten linksaf (Sterrelaan). Sla bij de volgende verkeerslichten meteen weer linksaf (Pasteurlaan). U rijdt zo richting P1 van het Bravis ziekenhuis (Boerhaaveplein). Wanneer P1 vol is kunt u de borden volgen richting P2.

Tholen
Ga de Nieuwe Postweg/N286 op. Voeg in op A4 richting Bergen op Zoom. Neem afslag 28 Bergen op Zoom. Ga aan het einde van de afrit bij de verkeerslichten linksaf (Sterrelaan). Sla bij de volgende verkeerslichten meteen weer linksaf (Pasteurlaan). U rijdt zo richting P1 van het Bravis ziekenhuis (Boerhaaveplein). Wanneer P1 vol is kunt u de borden volgen richting P2.

Parkeren

Op weekdagen betaalt u per keer € 1,00 per vijftig minuten met een maximum van € 4,50 per 24 uur. In het weekend en op erkende feestdagen kunt u onbeperkt parkeren voor € 1,00 per keer. Verlaat u binnen twintig minuten het parkeerterrein? Dan parkeert u gratis. U kunt het parkeerterrein verlaten door de kaart in de automaat bij de uitrit te stoppen. U hoeft dan niet langs de betaalautomaat.

Abonnementen
Voor patiënten en bezoekers die regelmatig naar het ziekenhuis komen, zijn parkeerabonnementen verkrijgbaar. De kaarten zijn een dag, een week, een maand of een jaar geldig. De tarieven van de abonnementen zijn als volgt:

  • Dagkaart: € 8,- (24 uur onbeperkt in- en uitrijden)
  • Weekkaart: € 17,- (een week onbeperkt in- en uitrijden)
  • Maandkaart: € 35,- (een maand onbeperkt in- en uitrijden)
  • Jaarkaart: € 70,-  (een jaar onbeperkt in- en uitrijden)
  • Strippenkaart € 15,00 (bevat 9 uitrijkaarten. De strippenkaart is een jaar geldig).

De abonnementen en strippenkaart zijn verkrijgbaar bij de receptie aan de hoofdingang. Een jaarkaart kunt u alleen op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur aankopen.

N.B. Voor het Moeder & Kindcentrum neemt u een andere route. Hier leest u de routebeschrijving naar het Moeder & Kindcentrum.

Openbaar vervoer

Vanaf het N.S. Station Bergen op Zoom neemt u de stadsbus richting Ziekenhuis. U stapt uit bij de halte Ziekenhuis. Deze halte is gelegen aan de voorzijde van het ziekenhuis. Kijk voor actuele reisinformatie op www.9292.nl of op de website van Goed bezig BUS.

Contact

Bravis ziekenhuis
Afdeling Kind & Jeugd
Boerhaaveplein 1
4624 VT Bergen op Zoom

Telefoonummer: 088 – 706 75 69

De afdeling Kind & Jeugd bevindt zich op de derde en vierde verdieping. Als u op naar de afdeling Kind & Jeugd, meldt u zich op de derde verdieping.

In verband met de veiligheid is de afdeling gesloten tussen 22.00 uur 's avonds en 7.00 uur 's ochtends. Wilt u binnen deze tijd de afdeling op, dan kunt u aanbellen. U wordt dan te woord gestaan door een medewerker van de afdeling.