Route & Contact

Eigen vervoer

U bereikt het Bravis ziekenhuis, locatie Bergen op Zoom, vanuit de richting:

Breda/Roosendaal
Ga de snelweg op richting Bergen op Zoom/Vlissingen (A58/E312). Neem afslag 28 Bergen op Zoom. Ga aan het einde van de afrit bij de verkeerslichten linksaf (Sterrelaan). Sla bij de volgende verkeerslichten meteen weer linksaf (Pasteurlaan). U rijdt zo richting P1 van het Bravis ziekenhuis (Boerhaaveplein). Wanneer P1 vol is kunt u de borden volgen richting P2.

Dordrecht / Moerdijkbrug
Ga over de Moerdijkbrug rechts en neem de afslag Roosendaal/Zierikzee (A17/A59). Vervolg de weg op de A58 richting Bergen op Zoom/Vlissingen. Neem afslag 28 Bergen op Zoom. Ga aan het einde van de afrit bij de verkeerslichten linksaf (Sterrelaan). Sla bij de volgende verkeerslichten meteen weer linksaf (Pasteurlaan). U rijdt zo richting P1 van het Bravis ziekenhuis (Boerhaaveplein). Wanneer P1 vol is kunt u de borden volgen richting P2.

Vlissingen
Ga de snelweg op richting Bergen op Zoom (A58). Neem afslag 28 Bergen op Zoom. Ga aan het einde van de afrit bij de verkeerslichten linksaf (Sterrelaan). Sla bij de volgende verkeerslichten meteen weer linksaf (Pasteurlaan). U rijdt zo richting P1 van het Bravis ziekenhuis (Boerhaaveplein). Wanneer P1 vol is kunt u de borden volgen richting P2.

Tholen
Ga de Nieuwe Postweg/N286 op. Voeg in op A4 richting Bergen op Zoom. Neem afslag 28 Bergen op Zoom. Ga aan het einde van de afrit bij de verkeerslichten linksaf (Sterrelaan). Sla bij de volgende verkeerslichten meteen weer linksaf (Pasteurlaan). U rijdt zo richting P1 van het Bravis ziekenhuis (Boerhaaveplein). Wanneer P1 vol is kunt u de borden volgen richting P2.

Parkeren

Voor parkeren kunt u terecht op de parkeerterreinen van het Bravis ziekenhuis. Voor alle parkeerterreinen geldt betaald parkeren en zijn voorzien van een slagboom. U kunt het terrein oprijden door een kaartje te trekken uit de automaat bij de slagboom. Met dit kaartje betaalt u na uw bezoek in één van de betaalautomaten in het ziekenhuis.

De betaalautomaten voor het parkeren zijn te vinden bij de hoofdingang van het ziekenhuis, bij de hoofdingang van de polikliniek en in de parkeergarage achter het ziekenhuis.

Het parkeertarief bedraagt € 1,-- per uur met een maximum van € 3,-- per keer. Dit tarief geldt van maandagochtend 06.00 uur tot vrijdagavond 23.30 uur. Buiten deze tijden is het parkeren gratis. Betaalautomaten vindt u bij de hoofdingang, de ingang polikliniek en in de parkeergarage achter het ziekenhuis.

N.B. Voor het Moeder & Kindcentrum neemt u een andere route. Hier leest u de routebeschrijving naar het Moeder & Kindcentrum.

Openbaar vervoer

Vanaf het N.S. Station Bergen op Zoom neemt u de stadsbus richting Ziekenhuis. U stapt uit bij de halte Ziekenhuis. Deze halte is gelegen aan de voorzijde van het ziekenhuis. Kijk voor actuele reisinformatie op www.9292.nl of op de website van Goed bezig BUS.

Contact

Bravis ziekenhuis
Afdeling Kind & Jeugd
Boerhaaveplein 1
4624 VT Bergen op Zoom

Telefoonummer: 088 – 706 75 69

De afdeling Kind & Jeugd bevindt zich op de derde en vierde verdieping. Als u op naar de afdeling Kind & Jeugd, meldt u zich op de derde verdieping.

In verband met de veiligheid is de afdeling gesloten tussen 22.00 uur 's avonds en 7.00 uur 's ochtends. Wilt u binnen deze tijd de afdeling op, dan kunt u aanbellen. U wordt dan te woord gestaan door een medewerker van de afdeling.