Praktische informatie

Bereikbaarheid

De afdeling Kind & Jeugd bevindt zich op de derde en vierde verdieping van het Bravis ziekenhuis, locatie Bergen op Zoom. De afdeling is bereikbaar via telefoonnummer 088 – 706 75 69. U en uw kind melden zich op de derde verdieping.

Geldig legitimatiebewijs, ook voor jonge kinderen.
Anders dan bij de algemene identificatieplicht, is er in de zorg geen leeftijdsgrens. U heeft dus ook voor kinderen onder de 12 jaar een geldig legitimatiebewijs nodig. Kijk voor meer informatie op de website van Rijksoverheid 

Isolatie
Wordt uw kind geïsoleerd verpleegd, dan zal de verpleegkundige u informeren over de regels en adviezen. 

Mobiel bellen
U kunt gewoon mobiel bellen, behalve in die ruimtes, waar middels een sticker is aangegeven dat het niet mag.

Roken
Vanzelfsprekend is in en rond het ziekenhuis roken verboden. Voor mensen die toch willen roken, zijn de rookruimtes aangeduid met een blauwe sticker. Op de begane grond is een rokersruimte naast de blauwe liften in de centrale hal. 

Het 'roken' van een elektrische sigaret valt onder de regeling Rookbeleid en is dus ook in en rond het ziekenhuis niet toegestaan.

Compliment, advies, klacht?
Heeft u vragen, op- of aanmerkingen, een suggestie, een compliment of een klacht? Wij horen het graag.

Ga  in eerste instantie in gesprek met diegene die het aangaat. Mocht u echter een klacht hebben die niet op afdelingsniveau kan worden opgelost, kunt u hiermee terecht bij het Patienten Service Bureau, tel. 088 – 706 77 95. U vindt het Patiënten Service Bureau in de hal van de polikliniek.